VIER OP EEN RIJ

In de categorie: mensen zijn leuk
In de lokale Jumbo geldt de regel dat als je vierde in de rij staat, je je boodschappen gratis krijgt. Maar dat geldt alleen als niet alle kassa’s open zijn en dat zijn er maar liefst twee.

Ik heb net mn boodschapjes op de band gelegd bij één van de twee kassadames, waarbij opgemerkt dient te worden dat ik dan ook de enige ben verdeeld over twee niet bestaande rijen, als er een glazenwasser huppelend achter mij aansluit met alleen een pak fristi in zijn hand. Op zich al aandoenlijk natuurlijk. En vervolgens met een extreem blij hoofd jolig roept: “Vierde in de rij! Jes, ik ben vierde in de rij!”
.
.
Je had er bij moeten zijn denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
Scroll Up