Arifocus is Ariane van Ginneke

“Een foto moet het onderwerp laten spreken”

Arifocus Fotografie

Ik ben een waarnemer Herinneringen, verwondering en momenten vastleggen, dat is wat mij zo trekt in de fotografie. Mensen bij de uitvoering van hun passie en mensen ‘gewoon’ zoals ze zijn, mooi en uniek. En hoewel veel facetten van het leven mij inspireren staat toch vooral de mens en de wens bij mij centraal. Ik wil met mijn foto een verhaal vertellen en mensen daarin laten schitteren. Het liefst werk ik zoveel mogelijk met natuurlijk licht. Andere facetten binnen de fotografie zijn voor mij de muziek maar ook elk ander werk waar de mens in welke vorm dan ook centraal staat.Ik heb mij sinds vier jaar gespecialiseerd in de portret-, concert-  en evenementenfotografie. Met het combineren van fotografie en muziek, heb ik twee grote passies in mijn leven samen kunnen brengen.

best

Ariane van Ginneke

Geboren in het oosten in de oudste stad van ons land, Nijmegen, voel ik mij voor altijd verbonden met de straten, het leven en de mensen daar. Elst is nu mijn thuis, Nederland mijn werkgebied

Arifocus Webdesign

Na jaren fotograferen wil ik de opgedane kennis en ervaring combineren met een andere discipline, webdesign. Hierbinnen kan ik ook veel van mijn andere creativiteit kwijt namelijk die van het schrijven, het ontwerpen en het maken van korte filmpjes. Hierdoor kan ik een compleet pakket aanbieden voor iedere website.
Vandaag de dag is een persoonlijke en in het oog springende website niet meer weg te denken voor iedereen die zijn of haar werk en diensten wil laten zien. In overleg met de klant samen iets moois en eigens neerzetten, dat is mijn doel bij ieder ontwerp.

 

“Zou je zelf zo geportretteerd willen worden’ is de vraag die ik mijzelf altijd stel voordat ik iets laat zien. Wederzijds vertrouwen is daarbij de basis. Ik besteed veel aandacht en zorg aan mijn beeld. Ik ga er daarbij van uit dat ik niet de bepalende factor ben. Ik registreer slechts. Het laatste woord ligt altijd bij de geportretteerde. Dat recht zou ik zelf ook altijd willen behouden.”